Loading Events
  • This event has passed.

Amstelveen, Netherlands

Zeepkist Hui Hui AMSTERDAM

Klim op de zeepkist en vertel, zing, rap, jodel je verhaal. Wat wil je kwijt aan de douchebags, dames & sirs? Wie wil, krijgt maximaal 3:33 om je hart te luchten.

RepelDavid wordt 49 en begint aan zijn Jubeljaar. Het jaar waarin hij ieders schuld kwijtscheldt, zijn akkerland rust geeft en zich voorbereidt op zijn tweede helft. Jij wordt uitgedaagd om te vertellen welke baan jij gaat opzeggen, wie je gaat vergeven of hoe je naar de toekomst kijkt. De zeepkist staat voor je klaar!

LOCATIE
De locatie staat beschreven op de site www.livingbread.nl. Het is een open veld in het Amsterdamse Bos, ten zuiden van de A9. Coördinaten 52.306238, 4.816090. Je kan ruim en gratis parkeren. Op het veld staat een blokhut en daarnaast staat de bus met ‘Stoete Bakkers’ erop. De luifel is zeker voldoende om met 40 mensen droog te staan.

INCLUSIEF
We willen er een inclusief feest van maken, dus we roepen alle mensen die zich identificeren als man op om mensen die menstrueren mee te nemen.

ETEN EN DRINKEN

We hebben een luifel waar we droog onder staan en zitten. Er is voldoende rode wijn en I.P.A. Er is net genoeg water met prik. We zorgen voor borrelhapjes. Rond 19:00 worden pizza’s bezorgd op basis van het aantal aanmeldingen. Het eten en drinken is niet halal, keto, kosher, vegetarisch, vrij van GMO, biologisch of lekker. Wél is het goedgekeurd door de FDA, het RIVM en Hugo de Jonge zelf.

JURIDISCHE DISCLAIMER
Als je klachten hebt als niezen, hoesten of tranende ogen, dan raden we je aan om vooral te komen! Gezellig!

WAT HOOPT DE ORGANISATIE?
Het zou leuk zijn als je een vuurkorf, hout, marshmellows en een act op de zeepkist verzorgt. Maar geen probleem als je alleen je ochtendhumeur bij je hebt.

Details

Sunday Dec. 11, 2022

3:00pm – 9:00pm

Amsterdam time

Organizer

RepelDavid

Registrations are closed for this event